غزه

دوست عزیزم، نویسنده وبلاگ پنگوئن 101 مطلبی تحت عنوان “وقتی انسان های بسیاری کشته می شوند…” نوشته بودند و من هم کامنتی پای آن. سپس ایشان پست دیگری در توضیح دلایل مخالفت خودشان با مخالفت من نوشته اند که توصیه میکنم حتماً با حوصله بخوانید. همه مواردی که فرموده‌اند را درست میدانم و تایید میکنم. فقط 2 سوال دارم:
1- نظر شما در مورد ضرب المثل چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است، چیست؟
2- خداوند در قرآن فرموده لا یکلف الله نفساً الا وسعها. نظرشما در این مورد چیست؟ آیا وقتی ما توان حل مشکلات خودمان را نداریم و مردم خودمان در سرما بدون گاز مانده‌اند، درست است که (و باید) ادعای مدیریت جهان را بنمائیم؟؟؟

پی نوشت: خواستم مطلب زیر را پای مطلب زمستان این وبلاگ کامنت کنم، موفق نشدم! لذا اینجا نوشتم:
خیلی جالب نوشتید. یادآوری زمستانهای سخت گذشته اراک برای من بسیار جالب بود. یادمه بیشتر زمستانهای گذشته اراک بعنوان سردترین نقطه کشور اعلام میشد ولی بقول شما اینقدر تعطیلی نداشتیم! سرما آسفالت خیابانها را می ترکاند. متعجبم که چطور وزیر نفت اعلام کرده که سرمای امسال ایران، در 70 سال گذشته بیسابقه بوده؟! در حالیکه من که 39 سال دارم از امسال سردتر را هم به یاد می‌آورم!

One Reply to “غزه”

  1. خادم الرضا عليه السلام

    نظری به دو مقاله مذکور نمودیم!

    فارغ از بحث شما و این مملکت فقط میخواستم بگم که ضرب المثل ، علیرغم رغم صورتی خوشگلش مبدا مغالطات زیادی شده و باید توجه داشت که این «حرام شرعی» نیست اولا و ثانیا نقل شده در مواردی امام علی علیه السلام هم به نیازمندان کمک میکرده اند که خانواده خودشان هم نیازمند بوده اند که با ضرب المثل فوق ناسازگاره.

    البته کلیت کمک خوبه اما مشکل ما شاید کمبود نباشه ، از اول میزان مصرف و … رو پیش بینی نمیکنن ، یه تعهد ثابت خارجی هم میدن و سرمون می مونه بی کلاه. آخرش هم از مردم مایه میزارن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *