دانشگاه زنجان-جنتی-قرائتی

قصد داشتم در این پست در خصوص وبلاگنویسی در دامنه ثبتی صحبت کنم، اما این 3 مورد را لازم به ذکر دیدم:

1- جریان دانشگاه زنجان را که یادتان نرفته؟ معاون دانشگاه با تهدید یک دانشجوی دختر به اخراج، از او خواسته نامشروع داشته و توسط سایر دانشجویان غافلگیر میشود. در فیلمی که دیدم چنان غافلگیر شده بود که نمیدانست چکار کند؟ حتی رفت و پرده‌ی اتاق را که تاریک کرده بود کنار زد! حالا مثل اینکه قضیه برعکس شده؛ یعنی قرار شده دانشجوی دختر مذکور از دست بقیه دانشجویان که کمکش کرده‌اند و از دست آن گرگ نجاتش داده‌اند شکایت کند! یاد این ضرب‌المثل افتادم: هرچه بگندد نمکش میزنند، وای به روزی که بگندد نمک!

2- آقای جنتی در خطبه‌های نماز جمعه گفته: «من همین‌جا می‌گویم اگر كسانی از طرف من حق‌شان ضایع شده، اول مراجعه كنند. اگر بتوانم حق‌شان را به آنها بازمی‌گردانم، اگر نه حلالم كنند و بعد هم همه همدیگر را حلال كنند». این روحانی كهنسال گرچه در ابتدا گفت كه این حلالیت‌طلبی‌ها «مقدمات شب قدر است و تا فرصت باقی است باید مقدمه‌چینی كرد»، اما به كنایه اضافه كرد «یك سكته یا یك تصادف ممكن است به یكباره زندگی افراد را درهم بپیچد.» از اینکه ایشان یه تکانی خورده خوشحالم! اما سوال اینست: کسی که صلاحیتش در انتخاب توسط ایشان رد شده و اگر تایید میشد رای می‌آورد، حالا جنتی چطور میتواند حقش را به او برگرداند؟؟؟
3- آقای قرائتی در مورد زیاد بودن تعطیلات تذکر داده: مگر به اين راحتي مي‌شود اينقدر كشور تعطيلات داشته باشد؟ يا دانشگاه، يا حوزه، يا بازار، يا هركس. قرآن مي‌گويد: ظهر جمعه مغازه را ببنديد. «إِذا نُودِيَ لِلصَّلاة» براي نماز جمعه مي‌گويد: «ذَرُوا الْبَيْع‏» (جمعه/9) مغازه‌ها تعطيل! بعد از نماز كه شد مي‌گويد: بعد از ظهر جمعه برو باز كن. فقط يك ساعت روز جمعه براي نماز جمعه تعطيل كن. ما پنج‌شنبه را هم تعطيل مي‌كنيم. گاهي هم مي‌گوييم: خوب دوشنبه كه تعطيل بود، سه‌شنبه هم تعطيل است. پنج‌شنبه هم، به هم وصل. يك مرتبه 5 روز يكجا تعطيل. خوب اين رقمي كه به جايي نمي‌رسيم. خب، من هم قبلا انتقاداتی به زیاد بودن تعطیلات داشته‌ام. اما از آن مهمتر، کم کردن ساعات کار در ماه رمضان را غلط میدانم. من فکر میکنم روزه‌ی کسانی که در ماه رمضان به بهانه روزگی کمتر کار میکنند درست نیست. خب برای کسانی که به عنوان مثال از ساعت 7 صبح تا 4 بعدازظهر کار میکنند، 1 ساعت وقت «ناهاری» در نظر گرفته میشود. حالا اگر روزه هستند باید از ساعت کارشان فقط 1 ساعت کم شود. نه اینکه اول وقت 1 ساعت دیرتر بیایند و آخر وقت هم 1 ساعت و نیم زودتر بروند! به نظر من گناه کم‌کاری اینها به عهده دولت است که ساعت کار را اینطوری اعلام کرده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *