محمد نوری زاد

با محمد نوری زاد تازه آشنا شده‌ام. انصافا بسیار زیبا و روشنگرانه و شجاعانه و منطقی و محترمانه می‌نویسد. در بالاترین دیدم، به اشتباه نوشته بودند که او تنهاست. او تنها نیست! خدا با اوست و خدا با ماست. اگر او تنها بود هیچوقت متوجه اشتباهات حاکمیت نمی‌شد و از نوشتن برای کیهان دست برنمی‌داشت. اگر خدا با او نبود، به راه راست رهنمونش نمی‌شد.

اما وظیفه ما حمایت و بزرگداشت محمد نوری زاد و اقدامات روشنگرانه اوست. من در این راستا لینک او را اضافه می‌کنم و مشترک فید مطالبش می‌شوم. امیدوارم ایشان و امثال ایشان در روشنگری و روشنایی باشند. چنین باد.


» پست پارسال: گوگل داکز در چند ثانیه!



۲ جواب برای “محمد نوری زاد”

  1. چقدر دیر!
    وقتی دستگیر شده یادش افتادید؟!

    [پاسخ]

  2. منم میخواستم خبر دستگیری‌اش را بدهم و اینکه چنان وثیقه‌ای برایش تعیین کرده‌اند که خارج از توان مالی‌اش بوده.

    [پاسخ]

دوستانی که نقد میکنند را بیشتر دوست دارم. لطفا اشکالاتم را بگویید تا من ازشما یاد بگیرم و افتخار شاگردی شما نصیبم شود. اگر موافق نظر شما باشم، دیگر پاسخی نمیدهم. اما اگر موافق نباشم یا نکته‌ای را برای تکمیل مطلب لازم به ذکر بدانم، حتما پاسخ را (بر اساس بند 11 مرامنامه) خواهم نوشت. در آنصورت خوشحال خواهم شد که نظر شما را در خصوص ادامه بحث هم بدانم. راستی اگر آدرس ایمیلتان را درست بنویسید؛ پاسخ، برایتان ایمیل میشود. ممنون