یوگیگ – مصور

(تمامی تصاویر مجهز به لینک هستند)

چند روزی بود که دوستی روی خطم می آمد و سوالاتی در مورد نصب وردپرس و ویرایش قالب در فضای میزبانی رایگانش میکرد. با توجه به فرصت کم من و اینکه سرم این روزها حسابی شلوغ است و وقت چت با ایشان را نداشتم، گفتم یوزر پسورد کنترل پنل هاستش را بدهد تا در فرصت مناسب ترتیب کارها را بدهم. ایشان در یوگیگ یک زیردامنه ثبت کرده و از سرویس رایگان این سایت استفاده میکند.

مراحل ثبت نام را خودش انجام داده بود و یوزر پسورد کنترل پنل را برایم ایمیل کرد.

و اما مراحل نصب وردپرس در این فضا:

1- با یوزر پسورد فوق وارد کنترل پنل شوید

2- در قسمت Advanced روی MySQL Databases کلیک کنید تا بتوانید دیتابیس لازم را ایجاد کنید. در این مرحله نامی برای دیتابیس و یوزر و پسورد را وارد میکنید (اینها مهمند! یادداشتشان کنید – همچنین نام host را نیز بنویسید تا یادتان نرود)

3- وردپرس فارسی را از اینجا دانلود کنید.

4- در کنترل پنل هاست در قسمت Files روی File Manager 1 کلیک کنید. بار اول پسورد را از شما میپرسد. سپس دوباره کلیک کنید تا وارد محیط فایل منیجر شوید

5- وقتی تازه در یوگیگ ثبت نام کرده اید، در زیرشاخه public_html یک فایل index وجود دارد. آنرا حذف کنید. سپس فایل وردپرس فارسی (دانلود شده در مرحله 3)  را از سمت راست شکل زیر (قسمت فایل Archives ) در زیرشاخه public_html آپلود کنید

6- فایل منیجر،  فایل فشرده وردپرس شما را decompress میکند. البته در زیرشاخه wordpress. میتوانید فایلها و زیرشاخه های وردپرس را به داخل زیرشاخه public_html انتقال Move دهید. البته مجبور نیستید!

7- فایل wp-config-sample.php را به wp-config.php تغییر نام دهید. سپس آنرا دانلود کنید. net2ftp در موقع دانلود فایل شما را فشرده میکند. آنرا آنزیپ کرده و محتوای آنرا برای ثبت نام دیتابیس و یوزر پسورد ایجاد شده در مرحله 2 ویرایش کنید. یادتان نرود که در قسمت MySQL hostname نام host را نیز به نام host داده شده در مرحله 2 (مثلا mysql.ugig.ir) تغییر دهید. آنگاه فایل ویرایش شده را آپلود کنید.

8- آدرس زیردامنه ثبتی خود در یوگیگ (مثلا talash.ugig.ir) را در یک تب جدید در فایرفاکس وارد کنید. تصویری شبیه شکل زیر ظاهر میشود

9- در فرم فوق عنوان سایت – یوزر – پسورد و ایمیل خود را وارد کنید. کار تمام است. ایمیلی به آدرس شما ارسال میشود.

10- از این پس کافیست به کنترل پنل وردپرس (با یوزر پسورد مرحله 9) وارد شوید و به تولید و مدیریت محتوا بپردازید.

11- برای تغییر قالب میتوانید به این آدرس مراجعه کنید و قالب مورد نظرتان را دانلود و سپس در زیرشاخه public_html/wp-content/themes آپلود کنید.

12- برای ویرایش قالب در کنترل پنل وردپرس، در قسمت “نمایش”، روی “ویرایشگر” کلیک کنید

موفق باشید

پست مرتبط

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *