دوم خرداد
من سه رییس جمهور اخیر را خیلی صریح و شفاف و خیلی خلاصه با هم مقایسه میکنم. یعنی آقایان هاشمی – خاتمی و احمدی نژاد.
هاشمی غلو میکرد و خیلی سعی کرد با بالا بردن حجم تبلیغات در مورد کارهایی که کرد خود را سردار سازندگی معرفی کند. کارها آنچنان کارشناسی شده نبود و بیشتر زورکی انجام میشد. با بالا بردن حجم پرداختها سعی کردند به قول خودشان از برنامه جلو باشند. خب در برنامه ریزی میگن شما اگر از برنامه جلو باشید یا برنامه تون غلطه یا خالی بندید! مگر اینکه بخواهید زمان و هزینه را با هم عوض کنید. یعنی هزینه بیشتری بپردازید تا در زمان کمتری کار به انجام برسه. البته تا حدودی میشه ولی در بیشتر مواقع نمیشه. چون بعضی از کارها مخصوصا کارهای عمرانی محدودیت هایی دارند و مثلا تا گچکاری ساختمان خشک نشه نمیشه نقاشیش کرد. دوما اینکه: ما چقدر پول بیشتر بپردازیم تا در زمان کمتری کار انجام بشه، نیاز به محاسبات کارشناسی داره که به اعتقاد من این محاسبات در زمان آقای هاشمی درست انجام نشد. مثلا یکی از مسئولان پتروشیمی اراک میگفت همزمان با ساخت پتروشیمی اراک، در مکزیک یک پتروشیمی ساخته شده به اندازه پتروشیمی اراک (ظرفیت اسمی) با یک هشتم هزینه ارزی! (حالا ریالیش هم هیچی!) حجم تبلیغات به نفع رییس جمهور در زمان هاشمی وحشتناک بود و کوچکترین صدای مخالف خفه میشد! دائما شعار عدالت اجتماعی در خطبه های نماز جمعه داده میشد ولی عملا خبری و اثری از آن نبود. نتیجه عدالت اجتماعی ، بیشتر ایجاد عدالت در خانواده خود آقای هاشمی بود. یعنی بقیه اعضای خانواده هم ثروتشان رفت بالا و اوضاع عادلانه تر شد!
خاتمی خردمندانه تر و کارشناسی تر و بدون جار و جنجال و هیاهو کار کرد و در مجموع فکر میکنم در کارهای اقتصادی بیشتر از هاشمی هم کار کرد. از نظر سیاسی هم – بین این سه نفر – بهترین بود و مجال مخالفت و نقد را فراهم کرد. ولی به نظر من ضعیف عمل کرد و باید از این پشتوانه مردمی که داشت بیشتر استفاده میکرد. به نظر میرسید کمی میترسد! شخصیت ایشان والاتر و سلوک ایشان جذاب تر و لباس ریاست جمهوری به تن ایشان برازنده تر بود.
اما احمدی نژاد! من به شخصه به این دلیل که هاشمی رای نیاورد به ایشان رای دادم. یکی دیگر از دلایل رای دادنم به ایشان هم این بود که فکر میکردم بالاخره یک استاد دانشگاه که مدرک دکترا هم دارد خیلی بیشتر حالیش هست و قطعا کارها کارشناسانه تر و با درایت، هوشمندی، پشتوانه علمی و آینده نگری بیشتری انجام خواهد شد. اما زهی خیال باطل!!! کاملا برعکس تصور و انتظار من از یک تحصیلکرده! کاملا عجول و غیر کارشناسانه و با ترجیح به اصطلاح تعهد به تخصص و برخلاف ادعای خودش با پارتی بازی بیشتر! دانشجوی فوق لیسانس در دانشگاه علم و صنعت (دانشگاهی که آقای احمدی نژاد در آن تدریس میکند) که بودم، یکی از اساتیدمان میگفت: ما از آمریکا بلند شدیم آمدیم ایران که خدمت کنیم، برخلاف گفته هایشان که میگویند ملاک تخصص و تعهد است، کسانی مسئولیت دارند که نه تخصص دارند و نه تعهد. من فکر میکنم این سخن در دوره اخیر ریاست جمهوری مصداق دارد. البته توجه ایشان به محرومان بیشتر است و شعار جلوگیری از رانت خواری شعار پرطرفداری در جامعه اخیر ماست. ولی من فکر میکنم اینها بازی و سیاست است وگرنه تا حالا باید عملی میشد! یا توجه ایشان به محرومین ظاهریست و یا راه رسیدگی به آنان را درست نمیدانند!
در دوره تحصیل لیسانس، یک روز بجای یکی از دوستان که معلم بود، سر کلاش ایشان – در یک مدرسه راهنمایی در خمینی شهر – رفتم. بچه ها درس قرآن داشتند. همه غلط داشتند! با خودم فکر کردم اگر بخوام نمره واقعی بدم همه نمرات میاد پایین! گفتم خب اگر به کسی که از همه درست تر و بهتر میخواند، بدیم مثلا 18 آنوقت نسبت به او، یکی میگیرد 15 و یکی 10 و یکی دیگر زیر 10 . در مجموع نمره من از صد به این سه رییس جمهور، به ترتیب 85 – 45 و 10 است! تا نظر شما چه باشد؟

منظورت از طرح های اقتصادی و اینا همون یه کتابخونه و پارک که کلنگ کتابخونه اش هم هاشمی زده بود؟؟؟
چرت و پرت بود
منطقت برای رای دادن به احمدی نژاد دیوانه کننده است.
گمونم یه اشتباهی شده، یه بار دیگه ترتیبش رو بگو
من به احمدی نژاد نمره صفر دو گوش میدم!
اما در مورد اون دو تای دیگه فکر کنم نمراتشون رو جابجا نوشتین! خاتمی 85 و رفسنجانی 45 باید باشه. نه؟!
اين آقاي احمدي نژاد كه خيلي بيشتر از 100 تا غلط املايي داشتند. به نظرم نميرسه 10 بگيرن. درمورد اون قسمتي هم كه گفتيد به آقاي احمدي نژاد راي داديد تا آقاي هاشمي نبرند، به نظر با عرض معذرت اشتباه بود. چون بين اين دو نفر شكي نبود كه آقاي هاشمي بهتر بودند چون هرچي باشه سياستمدار خوبي هستن. مخصوصا با توجه به تغيير موضعهايي كه توي اين چند سال گذشته دادن. آقاي خاتمي هم كه خدا خيرش بدهد آن قدر متين و آرام رفتار ميكردند كه آدم جرات نميكنه بهش خورده بگيره. من كه اين آقاي خاتمي رو خيلي دوست داشتم و اگه بازم بخواد تو انتخابات شركت كنه ـ كه بعيد ميدونم ـ بازم بهش راي ميدم.
یادمان نرود که : هاشمی خوب، هاشمی ضعیف است!
ده که زیاده برای رفیقمون. اما کدوم 85 شده، خاتمی یا هاشمی؟
خب معلومه خاتمی 85