مصاحبه تخصصی 2

در ادامه پست قبلي، موارد زير را نيز اضافه كنم كه در مصاحبه تخصصي “شوراي عالي كارشناسان رسمي دادگستري” پرسيده ميشود.

مواردي از قبيل: ارزیابی قیمت قطعات یا کرایه تجهیزات و یا خسارتهای وارده ناشی از خرابکاریهای عمدی سخت افزار یا حملات نرم افزاری رایانه ای یا رفع اختلاف شرکتها و پیمانکاران و به نوعی ارزیابی طرحها و رفع اختلاف ناشی از ناتمام گذاشتن قراردادهای کارهای کامپیوتری و …

در مصاحبه تخصصي  بی رقیب بودن مزیتی محسوب نمیشود. گرچه ممکن است که مقدار بسیار کمی تاثیر مثبت داشته باشد اما لازم است کارشناس حداقل شرایط لازم جهت انجام امر خطیر کارشناسی را دارا باشد. همانطور که میدانید در واقع در پرونده هایی که به کارشناس ارجاع میشود، “کارشناس” نقش مهمی در حد “قاضی” دارد و لذا این امر مهم را نمیتوان به هر فردی سپرد همانگونه که قضاوت را نمیتوان سپرد! در اين رابطه، پیشنهاد میکنم مطلب “تفاوت بین کارشناس و وکیل” را در همین وبلاگ بخوانید.

قانون مقرر کرده که در حوزه های قضایی که کارشناس وجود ندارد، پرونده هایی که نیاز به نظریه کارشناسی دارد را محاکم به کارشناسان حوزه های قضایی مجاور جهت انجام کارشناسی ارجاع دهند.

در پست بعدي، كليه مراحل طي شده براي اخذ پروانه كارشناسي رسمي از “مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلا و کارشناسان قوه قضاییه (ماده 187)” با ذكر تاريخ و مبالغ پرداختي بيان خواهد شد.

4 Replies to “مصاحبه تخصصی 2”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *