38 درصد ایرانیها به اینترنت خانگی دسترسی دارند
روزنامه دنیای اقتصاد در شماره 2836 خود در صفحه بازار دیجیتال مطلبی دارد تحت عنوان “اختلالات اینترنتی تمام شدنی نیست. از لنگر تا زلزله”
خب البته تیتر گویاست و نیازی به توضیح اضافی ندارد! (دانا به یک اشاره)
همچنین در مطلب دیگری در همین صفحه تحت عنوان “آمار دسترسی کشورهای دنیا به اینترنت خانگی” نوشته:
به گزارش خبرگزاری مهر، نتایج این نظرسنجی که توسط موسسه گالوپ از 148 کشور و منطقه انجام شده، دیروز سهشنبه منتشر شده است. نتایج این نظرسنجی نشان میدهد 32 درصد بزرگسالان در سال 2011 به اینترنت خانگی دسترسی داشتهاند. این میزان در سال 2010، 29 درصد و در سال 2009 ، 25درصد بوده است.
در چهل و هشت کشور و منطقه مورد بررسی در سال 2011، نیم یا بیش از نیمی از بزرگسالان به اینترنت خانگی دسترسی داشتهاند. در 23 کشور نیز میزان دسترسی به اینترنت خانگی 80 درصد یا بیشتر بوده است.
سوئد و سنگاپور با 93 درصد دسترسی خانگی به اینترنت رتبه نخست این فهرست را به خود اختصاص دادهاند. پس از آنها دانمارک و هلند قرار دارند که از هر 10 خانه 9 تا به اینترنت دسترسی دارد. بر اساس این نظرسنجی در ایران در سال 2011 ، 38 درصد بزرگسالان در خانه اینترنت داشتهاند.
این مطالعه نشان میدهد هر چه کشور در بین اقتصادهای بزرگ و اقتصادهای نوظهور قرار داشته باشد دسترسی خانگی به اینترنت در آنها بیشتر است. آمریکا که بزرگترین اقتصاد دنیا است با 80 درصد اتصال خانگی به اینترنت در رتبه 23 این فهرست است. پس از آن، ژاپن و آلمان- سومین و چهارمین اقتصاد بزرگ دنیا- ایستادهاند که به ترتیب 73 و 77 درصد به اینترنت خانگی دسترسی دارند.
در بین اقتصادهای نوظهور، روسیه بالاترین نرخ دسترسی به اینترنت خانگی را با 51 درصد دارد. پس از آن برزیل با 40 درصد و چین با 34 درصد قرار دارد.
از سوی دیگر آفریقای جنوبی و هند به ترتیب با 16 و 3 درصد جزو پایینترین دسترسیها به اینترنت خانگی اند.
از 41 کشور نیز کمتر از یک درصد از مردم به اینترنت خانگی دسترسی دارند از جمله کمتر از یک درصدها می توان به بروندی، گینه، مالی و ماداگاسکار اشاره کرد.
در توگو، بورکینافاسو، بنین، رواندا، جمهوری دموکراتیک کنگو، جمهوری آفریقای مرکزی، نیجر و کامبوج فقط یک درصد بزرگسالان به اینترنت خانگی دسترسی دارند.