لیست اینترنتی کارشناسان و نوبت

ایجاد پورتال اینترنتی «عادلانه اراک» این ایده را در ذهنم بوجود آورد که پیشنهاد زیر را به مسئولین قوه قضاییه ارائه کنیم:

جناب آقای لاریجانی

رییس محترم قوه قضاییه

با سلام

احتراما با عنایت به وجود اینترنت و امکان استفاده از آن بعنوان یک شبکه اطلاع‌رسانی حاوی بروزترین اطلاعات، پیشنهاد میشود سایتی ایجاد شود که حاوی لیست کارشناسان رسمی (اعم از دادگستری و ماده 187) باشد که قضات محترم در محاکم بتوانند به آن دسترسی داشته باشند. سپس هرگاه نیاز به اخذ نظریه کارشناسی شد، قضات میتوانند کارشناسی که پرونده را به او ارجاع میدهند را با استفاده از اطلاعات این سایت انتخاب نمایند. در اینصورت با توجه به اینکه کلیه شعبات محاکم از یک منبع واحد اطلاعاتی (یعنی همین سایت) استفاده میکنند، ارجاع پرونده به کارشناسان به ترتیب نوبت امکانپذیر خواهد بود و حقی از کارشناسی ضایع نخواهد شد!

این ایده اولیه (و بخصوص متن فوق) قابل تکمیل و اصلاح است!

لازم است این را اضافه کنم که در حال حاضر بدلیل عدم امکان ارجاع پرونده به کارشناسان به صورت نوبتی، در مواقعی که نیاز به استفاده از نظر کارشناس رسمی باشد، قضات به قرعه‌کشی روی می‌آورند!

این امر چه بسا باعث میشود که به یک کارشناس از طریق مثلا 2 شعبه متفاوت، 2 بار پرونده ارجاع شود و به کارشناس دیگری پرونده ارجاع نشود!!

8 Replies to “لیست اینترنتی کارشناسان و نوبت”

  1. مهدی صابونریز

    با سلام
    ضمن تشکر و قدر دانی از راه اندازی این سایت ،بنده نیز موافق با پیشنهاد شما میباشم . در صورت نیاز به همکاری مراتب را به آدرس ایمیل بنده ارسال فرمایید تا در حد توان در جهت رسیدن به جایگاه واقعی کانون کارشناسان قوه قضاییه یاری رسان شما باشم.

    با تشکر

  2. فراهاني

    سيد جان سلام نوبتي بهتر است وحقي از كسي ضايع نمي شود وار جناب آقاي خسروبيگي هم خيلي تشكر مي كنيم

  3. مجتبی

    سلام – خسته نباشید
    قسمت اول که سایتی تهیه شود جهت اطلاع رسانی و آگاهی ازلیست
    کارشناسان خوبه .
    ولی قسمت دوم که در تعیین انتخاب کارشناس را از دست قضات خارج کنید
    و نوبت دهی را پیشنهاد دهید می بایست ادبیات ظریفتری به کار ببندید .
    در کل پیشنهاد خوبیه .

  4. سید مهدی حسینی

    سلام.مخالفم.در قوانین آئین دادرسی مدنی و کیفری یا هرجا مراجعه به کارشناس یا خبره ضرورت پیدا کند بر اساس قانون ، قاضی ناگزیر از قرعه کشی است و اصل هم بر این است که قاضی در قرعه کشی عدالت را رعایت میکند.این دیگر به شانس کارشناس است که ۲ بار پرونده می گیرد.

    [پاسخ]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *