انتقال میرحسین از بیمارستان به زندان خانگی
دقایقی پیش مطلع شدم که میرحسین تحت عمل جراحی قلب قرار گرفته!
الآن مطلع شدم که (ظهر دیروز) به زندان خانگی برگشته. عین خبر کلمه:
ظهر امروز و پس از عمل آنژیوگرافی میرحسین موسوی از بیمارستان مرخص و به زندان خانگی در کوچه اختر منتقل شد.
به گزارش کلمه، در پی عمل آنژیوگرافی و استنت گذاری روز گذشته ی میرحسین موسوی، وی ظهر امروز با پایان ۲۴ ساعت مراقبت تحت نظر پزشکان، از بیمارستان مرخص و به زندان خانگی در کوچه اختر بازگردانده شد.
در همین حال بنا به خبر رسیده به کلمه امروز نیروهای امنیتی اعلام کرده بودند که اگر نیاز به تداوم حضور میرحسین در بیمارستان باشد وی باید از این بیمارستان به بیمارستانی دیگر منتقل شود که پزشکان نیز ضمن اعلام پایان درمان اجازه ترخیص موسوی از بیمارستان دادند.
میرحسین موسوی در چند ماه اخیر و در زندان خانگی به عارضه قلبی دچار شد
دکتر علی شکوری راد، پزشک متخصص درباره وضعیت پزشکی میرحسین موسوی که به دلیل عارضه قلبی به بیمارستان منتقل شده بود به خبرنگار کلمه می گوید: آقای مهندس روز گذشته آنژیوگرافی شدند و در یکی از رگ های قلب که تنگ شده بوده استنت گذاشتند و آن را بالن زده و باز کردند و تا امروز که من از طریق پزشکان معالج در جریان روند درمانی ایشان قرار گرفتم همچنان تحت نظر بودند.
دکتر شکوری راد در گفتگو با کلمه می گوید: ظاهرا آقای مهندس در دو سه ماه اخیر مشکلاتی پیدا کرده بودند و نیاز به اقدامات درمانی داشتند که دیروز انجام شده و شاید می شد زودتر هم انجام شود و اگر هم زودتر انجام می شد حتما با پروتکل پزشکی ایشان سازگار تر بوده است.
وضعیت پزشکی میرحسین درحالت پایدار است
ایشان باید تحت نظر پزشک مورد اعتماد خود باشند
وی که درجریان اقدامات صورت گرفته برای میرحسین موسوی قرار دارد در ادامه با اشاره به اینکه میرحسین موسوی ممنوع الملاقات بود و فقط خانواده پزشکان معالج می توانستند به دیدار او بروند خاطرنشان می کند: پزشکان گفته اند عمل موفقیت آمیز بوده و وضعیت ایشان در حال حاضر پایدار و مناسب است.
دکتر شکوری راد همچنین تاکید می کند: اقدامات مراقبتی قلبی اقداماتی فوری هستند که اگر به موقع صورت نگیرد هر لحظه امکان خطر وجود دارد و مسامحه در این کار قابل قبول نیست و باید ایشان تحت نظر پزشک مورد اعتماد خانواده ی خودشان باشند. اینکه یک نفر را جایی ببرند که از نظر خودش مورد تایید نیست یا به آنجا اعتماد ندارد صحیح نیست. باید توجه داشته باشیم که اولین چیزی که وجود دارد اعتماد بیمار به پزشک خودش است. زیرا پزشکی که برای بیمار ناشناس باشد پزشک مناسبی نیست و طبیعتا درمان مناسبی هم صورت نمی گیرد.
وی در پایان تصریح کرد: بنابراین اولین نکته این است که پزشکی که خود بیمار و یا خانواده ش معرفی می کنند، بیمار را درمان کند و دوم اینکه بدون نظر پزشکی هیچ گونه اقدام دیگری در مورد ایشان صورت نگیرد و اجازه دهند که پزشکان مورد اعتماد هر اقدامی را که لازم می دانند انجام داده و تا زمانی که صلاح می دانند بیمار را تحت نظر خود قرار دهند.