نقش “مشترک” در وردپرس

کاربرانی که در سایت شما در نقش مشترک هستند می‌توانند به سایت وردپرس شما وارد شوند و مشخصات خود را آپدیت کنند. همچنین اگر بخواهند می‌توانند رمز عبور خود را تغییر دهند. آن‌ها نمی‌توانند پستی بنویسند، نظرات را ببینند یا در وردپرس شما کاری انجام دهند. نقش این کاربران برای زمانی مفید است که نیاز داشته باشید کاربری قبل از خواندن و نظر گذاشتن وارد سایت شود.

نگاه کنید به (+) و (+)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *