میترسم نتیجه انتخابات هم مثل قضیه مدرک دکترا شود؟!

آقای کردان اعلام کرده که «در طول هشت سال گذشته هرگز مسئله اى كه صحت مدرك ياد شده را مورد سؤال قرار دهد در ذهنم خطور نكرده بود و لذا همواره به صحت مدرك مذكور اعتقاد و اطمينان كامل داشتم» اما … «با مراجعه نماينده اينجانب به يكباره و با ناباورى كامل با عدم تأييد دانشگاه مواجه شدم». میترسم. خیلی هم میترسم! میدانید چرا؟؟؟ میترسم 8 سال بگذرد و آنوقت تازه دکتر علی کردان و رئیسش بفهمند که نتیجه انتخاباتی که اعلام کرده بودند جعلی بوده؟!
بیایید این موضوع را با هم دقیقتر تحلیل کنیم:
1-  من در دانشگاه درس خوانده‌ام و تدریس هم کرده‌ام. چطور میشود که من دانشجوی دانشگاهی بوده باشم و بعد آن دانشگاه به من مدرک جعلی بدهد؟
2- آیا اگر من واقعا دانشجوی دانشگاهی بوده باشم، مدرک جعلی صادره آن دانشگاه برای خودم را میپذیرم؟ آیا به محض دریافت مدرک تحقیق نمیکنم ببینم جعلی نیست؟ آیا باید 8 سال بعد اینرا بفهمم؟ آیا مردم به عقل من در اینصورت شک نخواهند کرد؟ آیا برای ماستمالی کردن قضیه، باید کار را با چنین نامه‌ای خرابتر از قبل کنم؟ البته به نظر من از کسی که اینقدر عقلش کم است که 8 سال مدرکی دستش بوده و نفهمیده جعلی است، بعید نیست که عقلش نرسد که خب حالا چطور این دسته گلی را که به آب داده باید برگرداند!
3-  قطعا من برای تحصیل در دانشگاه مبالغی (هنگفت) هزینه کرده‌ام. ممکن است لازم بوده باشد که به خود دانشگاه هم مبالغی بپردازم. اگر من دانشجوی دانشگاهی باشم، قاعدتا باید بدانم که اگر قرار است پولی به دانشگاه بپردازم، آن پول چقدر باید باشد؟ اگر کسی بیاید و به من بگوید که برای تحصیل در این دانشگاه باید مثلا 1 میلیون تومان بپردازی، قاعدتا من که دانشجوی واقعی مقطع دکترا هستم، باید اینقدر عقلم برسد که از خود دانشگاه هم بپرسم که آیا واقعا باید 1 میلیون تومان بپردازم یا کمتر و یا بیشتر؟
4-  خب، بعد از اینکه کردان از دانشگاه آکسفورد پرسیده که چقدر باید بدهد، (البته اگر پرسیده باشد؟) دو حالت پیش می‌آید: یا گفته‌اند درست است و یا غلط؟ اگر غلط بوده نباید برایش سوال شده باشد که چرا مبلغ خواسته شده توسط به اصطلاح رابط متفاوت از مبلغی است که دانشگاه مطالبه میکند؟؟؟
5- اصلا بیایید مراحل دانشجو شدن، درس خواندن و مدرک گرفتن از دانشگاه را مرور کنیم. شما قبل از اینکه بخواهید دانشجو شوید، از کانالهای رسمی و موثق از شرایط و روال پذیرش دانشجو اطلاع می‌یابید (مثلا اینکه دانشگاه به چه کسانی مدرک دکترای افتخاری میدهد؟). سپس مراحل لازم برای پذیرش را طی کرده و مدارک لازم (مثلا فوق لیسانس خود را، البته اگر جعلی نباشد؟) ارائه میدهید. دانشگاه برنامه ترم‌بندی و لیست دروسی را که باید بگذرانید به شما میدهد و قاعدتا شما باید از مفاد آئین‌نامه آموزشی کاملا مطلع شوید. مراحل تحصیل اعم از ثبت نام (با رعایت پیشنیاز و همزمان)، حضور در کلاسها (یا فیزیکی و یا مجازی؟)، انجام تکالیف و پروژه‌های درسی و شرکت در جلسات امتحانی و نهایتا اطلاع از نمرات درسی را رعایت میکنید. این روند را تا گذراندن حداقل تعداد واحدهای درسی لازم برای فارغ‌التحصیلی (و با رعایت حداقل و حداکثر سنوات مجاز تحصیل) تکرار میکنید. موضوع پایان‌نامه خود و استاد یا اساتید راهنما را مشخص میکنید. پیشنهاد آنرا مینویسید و پس از مطرح شدن در شورای آموزشی دانشکده یا دانشگاه و موافقت با موضوع آن، کار را شروع میکنید. مدتی نسبتا طولانی را صرف تهیه پایان‌نامه میکنید و چندین و چند بار با استاد راهنما در تهیه و تکمیل آن مذاکره میکنید. تز خود را ارائه و ضمن تبیین کامل آن ازش دفاع میکنید. پس از کلی بالا پایین کردن متن پایان‌نامه و با استفاده از راهنمائیهای استاد راهنما، آنرا تالیف و تدوین میکنید و نهایتا در جلسه دفاعیه پروژه‌ی خود با حضور هیئت ژوری مطلب را ارائه و به سوالات و ابهامات آنها (که قطعا موشکافی خواهند کرد که کپ نزده باشید!) پاسخ میدهید. از نتیجه جلسه و قبولی خود مطلع میشوید. کلیه مدارک لازم برای اخذ مدرک را به اداره آموزش دانشگاه ارائه میدهید. پس از بررسی اداره آموزش و اطمینان آنها از اینکه شما واجد شرایط اخذ مدرک هستید، مدرک شما صادر و تسلیم میشود. آیا واقعا آقای کردان همه‌ی این مراحل را طی نموده است؟؟؟ میترسم اصلا قبل از خواندن این نوشته‌ی من، از آنها اطلاع هم نیافته باشد چه برسد به اینکه این مراحل را طی نموده باشد؟!!!
6- البته ممکن است تحصیل در برخی از دانشگاهها به سختی موارد ذکر شده در بند قبل نباشد ولی آیا دانشگاه آکسفورد هم آبکی است و اگر هست، چقدر؟؟؟
7- چطور ممکن است کسی که هیچوقت در طول تحصیلش معدل زیر 18.5 نداشته، غلطهای املایی و انشایی مدرکی که 8 سال دستش بوده را نفهمیده باشد؟؟؟
8- کردان نوشته است: در جريان رأى اعتماد نمايندگان محترم مجلس شوراى اسلامى به اينجانب كه در فضايى آزاد و با اظهار نظرات موافق و مخالف و … مگر قرار بوده که رای اعتماد در فضایی بسته صورت پذیرد که ایشان به آزاد بودن فضا افتخار کرده است؟
9- ایشان نوشته: مدركى كه در هشت سال پيش با ملاحظه سوابق مديريتى و تجارب اجرايى اينجانب و ارائه رساله به نام دانشگاه آكسفورد لندن به واسطه فردى كه از دانشگاه مذكور در امور زبان انگليسى در تهران دفتر نمايندگى تأسيس كرده بود، صادر گرديده است. این جمله چندین و چند نکته مبهم را در خود جای داده است. اولا آیا اخذ مدرک دکترای افتخاری نیاز به ارائه رساله دارد؟ ثانیا آیا مدرک دکترای افتخاری را از طریق یک واسطه میدهند یا با دعوت شخص (شخیص) به دانشگاه و طی یک مراسم کاملا رسمی و رسانه‌ای؟ ثالثا من نفهمیدم “فردى كه از دانشگاه مذكور در امور زبان انگليسى در تهران دفتر نمايندگى تأسيس كرده بود” یعنی چه؟ آیا این فرد حق داشته که فقط در رشته زبان انگلیسی فعالیت کند یا در زمینه صدور مدرک دکترای افتخاری در رشته حقوق نیز مجاز به فعالیت بوده است؟  رابعا سوابق مدیریتی و اجرایی آقای کردان در آن مقطع چه بوده و آیا دانشگاه آکسفورد به هر کسی که سوابقی مشابه ایشان داشته و دارد مدرک دکترای افتخاری میدهد یا فقط به ایشان داده؟
10- ایشان تأكيد کرده که «در طول هشت سال گذشته هرگز مسئله اى كه صحت مدرك ياد شده را مورد سؤال قرار دهد در ذهنم خطور نكرده بود و لذا همواره به صحت مدرك مذكور اعتقاد و اطمينان كامل داشتم». اتفاقا موارد زیادی برای شک کردن به جعلی بودن مدرک وجود داشته و فقط با دو فرض، کردان به صحت مدرک اطمینان کامل داشته: یا یقین داشته که مدرک جعلی است و لذا نیازی به شک کردن به صحت آن نبوده و یا اینکه اینقدر نادان بوده که متوجه موارد فراوان اشکال در روند اخذ مدرک و یا محتوای آن نشده!!! البته از کردان بعید است که فرض دوم در موردش صادق باشد؟!
11- نوشته: بر اساس همين باور و درحالى كه ضرورتى هم نداشت، در ايام رأى اعتماد نسبت به ارائه آن اقدام نمودم. شاید فکر کرده بابا این نماینده‌ها که دور از جون گاگول و فقط به فکر منافع شخصی خودند! ما هم یه ورق پاره بهشون میدیم و اونا هم که دقت نمیکند و به اندازه کافی سواد ندارند که بفهمند وگرنه هیچگاه مدرک را ارائه نمیداد؟!
12- نوشته: اين امر نه از جهت اهميت مدرك مذكور براى خود، بلكه از بابت رفع اتهام «جعل» بود كه در برخى اظهارات متوجه اينجانب شده بود. اتفاقا من فکر میکنم بیشتر از جهت اهمیت مدرک مذکور برای خودش بوده. چرا که شاید تازه فهمیده بوده که سرش کلاه گذاشته‌اند؟! پول هنگفتی ازش گرفته‌اند و یک مدرک جعلی به او داده‌اند که حالا که رسانه‌ای شده دیگر به هیچ عنوان و در هیچ جا نمیتواند ازش استفاده کند!
13- نوشته: لذا همان گونه كه حضرتعالى در جريان قرار داشتيد، نسبت به ارزيابى مجدد مسير اخذ مدرك اقدام نمودم. آدم یاد این ضرب‌المثل می‌افتد: به روباه گفتند شاهدت کیه؟ گفت دمبم! لابد احمدی‌نژاد هم که فهمیده قضیه چیه، گفته عیب نداره عزیزم، هیچکس هم که حرفهای تورو باور نکنه، من خودم تنها باورت میکنم!
14- در ادامه آورده: در اين جهت از رابط ارائه كننده مدرك خواستم تا با مراجعه به دانشگاه ياد شده، نسبت به اخذ مستندات تأييد كننده اقدام نمايد. اینهم از یک آدمی که دکترا دارد و وزیر کشور کشور قدرتمند و بر اوج رفیعترین قلل علمی جهان است، بعید است! آقا جان وقتی اصالت مدرکت زیر سوال رفت، باید میرفتی از خود دانشگاه استعلام میکردی نه از همون کسی که مدرکو بهت داده! خب معلومه وقتی از اون بپرسی میگه مدرک جعلی نیست. من موندم چطور ممکنه وزیر کشور ما اینقدر دور از جون خنگ باشه و اونوقت ما بر فراز رفیعترین قلل علمی؟ پس چرا رییس جمهور نمیاد یکی از نخبگان رو بکنه وزیر کشور؟ اگر وزیر کشور یه خنگول باشه و ما بر فراز قلل رفیع، فکرشو بکنید اگر وزیر کشور نابغه بود اونوقت ما کجا بودیم؟؟؟
15- بخوانید: وى ضمن اطمينان دادن مجدد به اينجانب نسبت به صحت مدرك مذكور، موضوع را از طريق وكيل دادگسترى كشور انگليس پيگيرى نموده و ضمن ارائه اختيارات قانونى وكيل مذكور، تأييديه وى مبنى بر صحت مدرك را براى اينجانب ارسال كرد. خب حتما برای اینکار هم دوباره پول گرفته دیگه؟! اینهم یه کلاه دیگه که به سر وزیر کشور رفته!
16- وى افزود: تا اين مرحله اينجانب بيش از گذشته نسبت به صحت مدرك اطمينان پيدا كردم و موضوع را مجدداً به استحضار شما رساندم. کم کم دارم شک میکنم. یا به عقل خودم یا به عقل وزیر و رییسش! “بیش از گذشته” یعنی چی؟ شما که اولش گفتی من در گذشته “هرگز” (به هیچ عنوان) هیچ شکی نداشته‌ام! پس معلوم شد که اون “به هیچ عنوان” اولی خیلی هم “به هیچ عنوان” نبوده!!!
17- شاهنامه، آخرش خوشه! بخوانید: «با مراجعه نماينده اينجانب به يكباره و با ناباورى كامل با عدم تأييد دانشگاه مواجه شدم». نه عزیزم باور کن! تو این مملکت همه چیز شدنیه! حتی من شنیدم یکی وزیر کشور شده که مدرک دکتراش جعلی بوده. تازه خودش هم بعد از 8 سال فهمیده! پس اینکه مدرک شما جعلی باشه، همچین هم غیر قابل باور نیست!!! بنده خدا معلومه هنوزم باورش نشده (ناباوری کامل)! آخی، دلم به حالش سوخت! حالا آبرویی که ازش رفته هیچ، پولهایی که ازدستش رفته رو بگو!!! اما نفهمیدم چرا به یکباره؟ معلومه اینهمه مدت که تو مجلس و رسانه‌ها و وبلاگها و سایت دانشگاه آکسفورد میگفتن مدرکش جعلیه، بیچاره چیزی نشنیده بوده؟!
18- آقا از همه جا جالبترش اینجاست: لذا تلاش كردم تا چگونگى مسئله را از رابط مورد اشاره جويا شوم. لكن هر چه كوشيدم ايشان را نيافته و متوجه شدم كه وى تخلف كرده است. معلومه که “رابط مورد اشاره” از خودش باهوشتر بوده که در رفته! اگر عقل و هوش خود کردان هم اندازه اون “رابط” بود، حتما زودتر از اینها گریخته بود؟!
19- گشتم نبود، نگرد نیست! یه بنده خدایی بود که مدرکش جعلی از کار در اومد. هرچی گشت، “جاعل” و “رابط” رو پیدا نکرد! فکر نمیکنم “تحت تعقيب قضايى” قرار گرفتن چندان نتیجه‌ای داشته باشه.
20- بخوانید: اينجانب بر خود فرض مى دانم از همه عزيزان و به ويژه جنابعالى كه انگيزه اين تحقيق و روشن شدن حقيقت را براى بنده فراهم آورديد صميمانه سپاسگزارى نموده و بر اين موضوع تأكيد و تصريح نمايم كه بررسى هاى به عمل آمده پس از اخذ رأى اعتماد به روشنى نشان مى دهد كه اينجانب در طول دوره خدمت در صداوسيما، هيچ گونه وجهى از بابت مدرك دكتراى افتخارى دريافت نكرده ام. اولا فکر کنم منظورش از “همه عزیزان” ما وبلاگنویسها هم باشیم که لازمه ما هم ازش تشکر کنیم. ثانیا این یکی هم که شد عذر بدتر از گناه! آقا تو که در صدا و سیما حقوق دکترا نگرفتی، پس برای چی رفتی پول دادی مدرک دکترا گرفتی؟ خداییش عقلت کم نیست؟! راستی مثل اینکه ایشان مدتی هم در وزارت نفت بوده. آیا از آنجا هم حقوق دکترا نگرفته؟ یه نکته دیگه هم به نظر من اینجا مهمه و اون اینه که رییس صدا و سیما، الآن رییس مجلسه! بنابراین پیدا کنید پرتقال فروش را؟!
در پايان اين نامه آمده است: بديهى است اينجانب با قدرشناسى از حسن اعتماد رياست محترم جمهورى و مجلس شوراى اسلامى، با احساس آمادگى و انگيزه بيشتر، در خدمت اهداف بلند انقلاب و نظام مقدس جمهورى اسلامى ايران خواهم بود و تمامى تلاش خود را در خدمت به كشور و مردم عزيز به كار خواهم بست. ببینم کار دنیا برعکس شده، ها؟؟؟ اگر ایشان آخرش میفهمید مدرکش جعلی نیست باید انگیزه‌ش بیشتر میشد یا حالا که فهمیده جعلیه؟؟؟ رییس جمهورمون هم آدم خوبیه ها! ببینید به کسایی که دکترای جعلی دارند چقدر حسن اعتماد داره! حالا فکرشو بکنید که چرا به اساتیدی که مدرکشون جعلی نیست اعتماد نداره؟! اما در مورد اینکه مجلس شورای اسلامی هم به ایشون حسن اعتماد داشته باشه، شک دارم؟! ببینم آقای کردان دست پیشو گرفتی که پس نیفتی؟ کجا مجلس شورای اسلامی به شما حسن اعتماد داشته؟ اگر حسن اعتماد داشت که بهت رای اعتماد نمیداد! میداد؟؟؟ داری هندونه زیر بغلشون میذاری ها؟ برای همینها هم هست که من میگم میترسم دیگه. میترسم نکنه 8 سال بعد از انتخابات بیاد اعلام کنه که من اطمینان کامل داشتم که نتایج انتخابات درسته اما الآن با ناباوری کامل متوجه شدم که تقلب شده بوده!
چنین مباد.
راستی بد نیست اخبار مربوط به مدرک دکتران کردان را از این طریق مرور کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *