۴ از ۱۵

از 15 پستی که الآن در صفحه اول وبلاگ فارسی بی بی سی است 4 تای آن برای من جالب بود. این پست در باره اهتمام فیلم سازان به ساخت فیلمهای مخصوص نمایش روی موبایل است. نتیجه تحقیق آنها روی علاقمندی مردم به ویدئوهای یوتیوب جالب است و اینکه “… در مورد تماشای فیلم های بلند مدت روی تلفن هم ابراز تردید می کنند” . در این پست با لحنی طنزآمیز یک قانون جدید در انگلستان (یا بقول منبع: بریتانیا) مورد بررسی عامیانه قرار گرفته و برای من حفظ جان حتی دزدها در این قانون جالبه. ” خبر ديگری نظرم را چند روز بعد جلب کرد مبنی بر اينکه پليسها از دنبال کردن يکی دو سارق که موتورسيکلتی را دزديده بودند خودداری کرده اند چرا که گفته اند سارقها کلاه کاسکت (ايمنی) بر سر ندارند و ممکن است مجروح شوند!!!” در این پست یکی از علل تداوم زمامداری ملکه بریتانیا را اینگونه ذکر کرده:”علاوه بر هزار و يک دليلی که شما بر آنها بهتر از من واقفيد، يکی از چيزهايی که فکر می کنم از ويژگيهای جامعه بريتانيا است، “بردباری در برابر ديگران” است. اين همه مجسمه ای که در شهر لندن و احتمالا در سراسر بريتانيا از آدمهای مختلف نصب شده، علاوه بر اينکه جزئی از تزئينات شهرها به حساب آيد، راهی برای به رسميت شناختن آدمهايی است که هرکدام با تواناييهای خود در اين ملک زندگی کرده اند و يا حتی در جايی ديگر زيسته اند. در واقع شهر پر است از مجسمه سر و گردن، فلان نويسنده، سياستمدار، نظامی، هنرمند و حتی فلان زن معلول که لابد از جهتی يک سروگردن از ديگران بالا تر بوده اند.
حتی علاوه بر مجسمه های قهرمانان و بزرگان بريتانيا، مجسمه ای هم از گاندی در يکی از پارکهای زيبای مرکز لندن نصب شده که همين آقا تمام عمرش را صرف مبارزه با سردمداران استعمار بريتانيا کرد.

و نهایتا (از قول منبع) “نتیجه کار پژوهشگران در رشته های مختلف روانشناسی را تحت عنوان “هشت بیماری اینترنتی” منتشر کرده است : جستجوی خودخود افشاگری وبلاگیاينترنت گردی از همه جا، گوگل بازی مفرط، اعتياد به ويکی پديا، آشغال جمع کنی اينترنتی، دلبستگی به آلبوم عکس افراد ناشناس و خود بیمار پنداری اینترنتی” که جالب است. راستی چرا در وبلاگ و سایت بی بی سی بیشتر از کشور انگلستان به نام بریتانیا یاد میشود؟!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *