نامه شماره 21

امروز نامه زیر را نوشتم و قصد دارم به مرور به کلیه عزیزان اعم از  وکلا و مشاوران حقوقی – کارشناسان و قضات  تقدیم کنم:

حضرت علی علیه السلام: زكات العلم نشره

جناب آقاي / سرکار خانم
با سلام؛
احتراماً، همانگونه كه مستحضرند استفاده از ابزار اينترنت جهت اطلاع رساني، روز به روز و به موازات افزايش ضريب نفوذ اينترنت در حال افزايش است. صاحبان حرف و مشاغل مختلف علاوه بر بكارگيري كانالهاي سنتي اطلاع رساني، در صدد افزايش جاي پاي خود در رسانه مدرن اينترنت مي باشند. اينجانب در راستاي افزايش استفاده از اينترنت در بين اصحاب قضا و عدالت در اراك، اقدام به ايجاد يك پورتال كرده‌ام كه با آدرس http://portal.midinternet.com در دسترس مي باشد و در مرحله چهارم يعني توليد محتواست. جنابعالي نيز ميتوانيد اطلاعات خود را جهت درج در اين پورتال ارسال نماييد.
در كنار اين مهم به برخي دوستان و همكاران پيشنهاد ايجاد سايت يا وبلاگ داده ام كه مورد استقبال واقع شده است. در راستاي اين امر به جنابعالي نيز همين پيشنهاد داده مي شود. در صورتيكه تمايل به ايجاد پايگاه اطلاع رساني اينترنتي داريد، اينجانب حاضرم مشاوره رايگان يا كمك فني لازم جهت ورود به فضاي سايبر را ارائه نمايم.
ضمنا به پيوست برخي اطلاعات اوليه ايفاد مي گردد.
با احترام
عباس خسروبیگی

تعاريف
اينترنت: اينترنت يک شبکه اطلاع رساني جهاني ميباشد که مالک خاصي ندارد. اينترنت را بايد بزرگ‌ترين سامانه‌اي دانست که تاکنون به دست انسان طرّاحي، مهندسي و اجرا گرديده‌است.
دامنه اينترنتي: دامنه يا آدرس اينترنتي نام منحصر بفردي است که براي شناسايي سايت اينترنتي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
ميزباني وب: محتويات سايتها و وبلاگها در اينترنت، بايستي در حافظه کامپيوترهايي از پيش ذخيره شده باشد تا به هنگام تقاضاي بازديد کنندگان، در اختيار آنها قرار گيرد. کامپيوترهايي که اين اطلاعات (محتويات صفحات وب) را نگهداري ميکنند، اصطلاحا ميزبان وب ناميده ميشوند.
قالب: به ترکيب کلي نمايش (theme) يک وبلاگ، قالب يا پوسته گفته ميشود.
ايميل : سرويس پست الكترونيكي. هر شخصي ميتواند در فضاي اينترنت داراي يك يا چند آدرس ايميل باشد. اكانتهاي ايميل را ميتوان در سرويس دهنده هاي رايگان مثل Gmail  يا در دامنه هاي ثبتي اختصاصي ايجاد كرد.
کامنت: يکي از مهمترين مزاياي وبلاگ، امکان گذاشتن کامنت است.  comment در لغت به معناي «توضيح ، تفسير، تعبير، تفسير نوشتن ، تعبير کردن» هست و در وبلاگها معمولا به «نظر» خوانندگان مطالب اطلاق ميشود.
مراحل ورود به اينترنت
1-    ايجاد يك اكانت ايميل
2-    انتخاب نام دامنه (آدرس اينترنتي) و عنوان سايت يا وبلاگ
3-    فراهم نمودن مقدمات فني كار از جمله نصب سيستم مديريت محتوا و انتخاب قالب
4-    توليد و مديريت محتوا
تفاوت سايت و وبلاگ
به لحاظ فني تفاوتي با هم ندارند. اما محتوا و نحوه تعامل با بازديدكنندگان است كه وجه تمايز اين دو مي باشد.
1- سايت، پايگاه رسمي اطلاع‌رساني است و وبلاگ جنبه خودماني و غيررسمي دارد يا لااقل جنبه رسمي در آن کمرنگ‌تر از سايت است.
2-  معمولا ارتباط بين دارنده سايت و مخاطب او يکطرفه و کمرنگ‌تر از وبلاگ است. در اغلب وبلاگها امکان استفاده از نظرات خوانندگان به صورت کامنت وجود دارد. حجم مراودات بين مخاطب وبلاگ و نويسنده آن، از طريق کامنت، بسيار بيشتر از حجم مراودات بين دارنده سايت و مخاطب (معمولا از طريق ايميل) است.
ضمنا وبلاگها اغلب مخاطبين بيشتري را جذب كرده اند.
انواع پايگاههاي اطلاع رساني  از نظر آدرس
1-    استفاده  از سرويسهاي رايگان: در حال حاضر تعدادي سرويس دهنده مجاني وجود دارد. ميتوان از سرويس‌دهندگان خارجي و داخلي معروفي از جمله بلاگر – وردپرس – بلاگفا و پرشين‌بلاگ بعنوان نمونه نام برد. آدرسهاي ثبت شده در اينگونه سايتها، داراي فرمت خاصي ميباشند که نشان دهنده اينست که شما از کجا سرويس مي‌گيريد. مثال: mysite.wordpress.com
2-   استفاده  از دامنه‌هاي ثبتي: در اينگونه موارد، اشخاص حقيقي يا حقوقي  راسا نسبت به ثبت يک دامنه اينترنتي اختصاصي اقدام نموده و پس از خريد فضاي ميزباني وب، نرم‌افزار مديريت محتواي مورد علاقه‌ي خود را نصب و از آن استفاده ميکنند. در اينصورت، آدرس کاملا آزادانه انتخاب ميشود و فقط نبايد تكراري باشد!
بديهي است كه آدرسهاي ثبتي داراي اعتبار حقوقي بيشتري  مي باشند.
براي كسب اطلاعات بيشتر به آدرسهاي زير مراجعه فرماييد:
http://site.midinternet.com/235
http://www.midinternet.com/492
http://www.midinternet.com/767

موفق باشيد

3 Replies to “نامه شماره 21”

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.