نامه شماره ۲۱

امروز نامه زیر را نوشتم و قصد دارم به مرور به کلیه عزیزان اعم از  وکلا و مشاوران حقوقی – کارشناسان و قضات  تقدیم کنم:

حضرت علی علیه السلام: زکات العلم نشره

جناب آقای / سرکار خانم
با سلام؛
احتراماً، همانگونه که مستحضرند استفاده از ابزار اینترنت جهت اطلاع رسانی، روز به روز و به موازات افزایش ضریب نفوذ اینترنت در حال افزایش است. صاحبان حرف و مشاغل مختلف علاوه بر بکارگیری کانالهای سنتی اطلاع رسانی، در صدد افزایش جای پای خود در رسانه مدرن اینترنت می باشند. اینجانب در راستای افزایش استفاده از اینترنت در بین اصحاب قضا و عدالت در اراک، اقدام به ایجاد یک پورتال کرده‌ام که با آدرس http://portal.midinternet.com در دسترس می باشد و در مرحله چهارم یعنی تولید محتواست. جنابعالی نیز میتوانید اطلاعات خود را جهت درج در این پورتال ارسال نمایید.
در کنار این مهم به برخی دوستان و همکاران پیشنهاد ایجاد سایت یا وبلاگ داده ام که مورد استقبال واقع شده است. در راستای این امر به جنابعالی نیز همین پیشنهاد داده می شود. در صورتیکه تمایل به ایجاد پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی دارید، اینجانب حاضرم مشاوره رایگان یا کمک فنی لازم جهت ورود به فضای سایبر را ارائه نمایم.
ضمنا به پیوست برخی اطلاعات اولیه ایفاد می گردد.
با احترام
عباس خسروبیگی

تعاریف
اینترنت: اینترنت یک شبکه اطلاع رسانی جهانی میباشد که مالک خاصی ندارد. اینترنت را باید بزرگ‌ترین سامانه‌ای دانست که تاکنون به دست انسان طرّاحی، مهندسی و اجرا گردیده‌است.
دامنه اینترنتی: دامنه یا آدرس اینترنتی نام منحصر بفردی است که برای شناسایی سایت اینترنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
میزبانی وب: محتویات سایتها و وبلاگها در اینترنت، بایستی در حافظه کامپیوترهایی از پیش ذخیره شده باشد تا به هنگام تقاضای بازدید کنندگان، در اختیار آنها قرار گیرد. کامپیوترهایی که این اطلاعات (محتویات صفحات وب) را نگهداری میکنند، اصطلاحا میزبان وب نامیده میشوند.
قالب: به ترکیب کلی نمایش (theme) یک وبلاگ، قالب یا پوسته گفته میشود.
ایمیل : سرویس پست الکترونیکی. هر شخصی میتواند در فضای اینترنت دارای یک یا چند آدرس ایمیل باشد. اکانتهای ایمیل را میتوان در سرویس دهنده های رایگان مثل Gmail  یا در دامنه های ثبتی اختصاصی ایجاد کرد.
کامنت: یکی از مهمترین مزایای وبلاگ، امکان گذاشتن کامنت است.  comment در لغت به معنای «توضیح ، تفسیر، تعبیر، تفسیر نوشتن ، تعبیر کردن» هست و در وبلاگها معمولا به «نظر» خوانندگان مطالب اطلاق میشود.
مراحل ورود به اینترنت
۱-    ایجاد یک اکانت ایمیل
۲-    انتخاب نام دامنه (آدرس اینترنتی) و عنوان سایت یا وبلاگ
۳-    فراهم نمودن مقدمات فنی کار از جمله نصب سیستم مدیریت محتوا و انتخاب قالب
۴-    تولید و مدیریت محتوا
تفاوت سایت و وبلاگ
به لحاظ فنی تفاوتی با هم ندارند. اما محتوا و نحوه تعامل با بازدیدکنندگان است که وجه تمایز این دو می باشد.
۱- سایت، پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی است و وبلاگ جنبه خودمانی و غیررسمی دارد یا لااقل جنبه رسمی در آن کمرنگ‌تر از سایت است.
۲-  معمولا ارتباط بین دارنده سایت و مخاطب او یکطرفه و کمرنگ‌تر از وبلاگ است. در اغلب وبلاگها امکان استفاده از نظرات خوانندگان به صورت کامنت وجود دارد. حجم مراودات بین مخاطب وبلاگ و نویسنده آن، از طریق کامنت، بسیار بیشتر از حجم مراودات بین دارنده سایت و مخاطب (معمولا از طریق ایمیل) است.
ضمنا وبلاگها اغلب مخاطبین بیشتری را جذب کرده اند.
انواع پایگاههای اطلاع رسانی  از نظر آدرس
۱-    استفاده  از سرویسهای رایگان: در حال حاضر تعدادی سرویس دهنده مجانی وجود دارد. میتوان از سرویس‌دهندگان خارجی و داخلی معروفی از جمله بلاگر – وردپرس – بلاگفا و پرشین‌بلاگ بعنوان نمونه نام برد. آدرسهای ثبت شده در اینگونه سایتها، دارای فرمت خاصی میباشند که نشان دهنده اینست که شما از کجا سرویس می‌گیرید. مثال: mysite.wordpress.com
۲-   استفاده  از دامنه‌های ثبتی: در اینگونه موارد، اشخاص حقیقی یا حقوقی  راسا نسبت به ثبت یک دامنه اینترنتی اختصاصی اقدام نموده و پس از خرید فضای میزبانی وب، نرم‌افزار مدیریت محتوای مورد علاقه‌ی خود را نصب و از آن استفاده میکنند. در اینصورت، آدرس کاملا آزادانه انتخاب میشود و فقط نباید تکراری باشد!
بدیهی است که آدرسهای ثبتی دارای اعتبار حقوقی بیشتری  می باشند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرسهای زیر مراجعه فرمایید:
http://site.midinternet.com/235
http://www.midinternet.com/492
http://www.midinternet.com/767

موفق باشید

3 Replies to “نامه شماره ۲۱”

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.