وردپرس در دامنه ثبتی1

خب، وقتش رسیده که در سلسله مطالبی به جزئیات فنی ثبت دامنه و آماده‌سازی فضای میزبانی وب برای وبلاگنویسی با وردپرس.ارگ بپردازم و این پست، اولین مطلب از این سری است. لطفا در صورتیکه سوالی دارید، بی‌رودروایسی بپرسید.

0- شما:
الف- بعنوان یک کاربر اینترنت توانایی اتصال به فضای سایبر و باز کردن صفحات سایتها و وبلاگها را دارید.
ب- با وبلاگ و مزایای آن در طی مدتی که با اینترنت کار کرده‌اید آشنا شده و کمی وبلاگخوانی/وبلاگنویسی کرده و میدانید که امکانات رایگان برای وبلاگنویسی (مثلا در بلاگفا بلاگر و وردپرس.کام و…) وجود دارد (بعنوان مثال این پست و مخصوصا بند 3 آنرا خوانده‌اید!).
ج- اما به هرحال تصمیم گرفته‌اید که دامنه مستقلی برای خودتان ثبت کنید و عطای سرویسهای رایگان را به لقایشان ببخشید!
د- و البته انشاتون هم باید بد نباشه ها!!!
1- به سایت یکی از شرکتهایی که خدمات ثبت دامنه و یا میزبانی (هاستینگ) ارائه میدهند، مراجعه کنید. خرید سرویسهای ثبت و نگهداری نام دامنه و فضای هاست، لزومی ندارد که از یک شرکت انجام شود، لیکن توصیه میشود که هر 2 سرویس را از یک شرکت بگیرید. من از خدمات پرشین‌تولز استفاده میکنم و راضی هستم. اما اکیدا توصیه میکنم که از پارس دیتا سرویس نگیرید!
2- تا کنون به اداره ثبت شرکتها مراجعه کرده‌اید؟ قبل از رفتن به آنجا باید چند نام برای شرکتی که میخواهید ثبت کنید در نظر گرفته باشید. البته مطمئنا نامهای مورد نظر و علاقه شما را نخواهند پذیرفت و مجبور میشوید یک نام نامتجانس که آنها پیشنهاد میدهند، قبول کنید! چرا؟ چون آنها کامپیوتر ندارند که ببینند آیا نامهای پیشنهادی شما قبلا توسط شرکتی استفاده شده یا نه؟ و همینطور الّابختکی نامهای پیشنهادی شما را رد میکنند!
اما خوشبختانه در اینترنت اینطور نیست و همه چیز نه تنها کامپیوتریه بلکه اینترنتی هم هست! شما بایستی پیشاپیش نامهای مناسبی (با حروف لاتین) به عنوان نام یا آدرس دامنه در نظر بگیرید. یادتان باشد که انتخاب نام بسیار مهم است (بند 1 این پست را حتما بخوانید!)
3- در صفحه اصلی سایت پرشین‌تولز، روی «ثبت دومین» کلیک کنید.

ثبت دامنه در پرشین تولز
ثبت دامنه در پرشین تولز

4- همانطور که در تصویر فوق میبینید، در صورتی که سرویس فضای میزبانی را نیز از همانجا بگیرید، به شما کمی تخفیف داده میشود!
5- نام دامنه دلخواه خود را در باکس مربوطه وارد کرده، در صورت تمایل پسوند را نیز تغییر داده، و “جستجو” را کلیک کنید. در صورتیکه دامنه قبلا ثبت نشده و آزاد باشد، مدتی برای شما رزرو میشود.
6- در صورت تمایل به خرید فضای میزبانی، میتوانید آنرا نیز معین کنید. من در حال حاضر از پلان B لینوکس استفاده میکنم. مشخصات فنی و قیمت سالانه سرویسها در این آدرس قابل رویت میباشد.
7- پس از ثبت موفقیت‌آمیز نام دامنه و نوع سرویس میزبانی وب، ایمیلی به آدرس ایمیل شما ارسال میشود که در آن مبلغ و شماره حساب واریز (سیبا) آمده است.
8- پس از پرداخت هزینه فوق، مراتب (شماره فیش) را از طریق اینترنت اعلام میکنید.
9- پس از مدت کوتاهی، ایمیل دیگری برای شما ارسال میشود که حاوی اطلاعات فنی لازم برای دسترسی به کنترل پنل هاست و دامین است (آدرسها و یوزر پسوردهای لازم). با کمک محتوای این ایمیل شما میتوانید وارد کنترل پنل خود شده و ادامه مراحل را دنبال کنید.

در پست دیگری به ادامه مطلب خواهم پرداخت.

لینک به ادامه مطلب

11 Replies to “وردپرس در دامنه ثبتی1”

  1. فرهاد

    با سلام و احترام
    درصورتیکه فرضا پلان B را انتخاب و نام دامنه را ثبت کردیم و سایت را طراحی و بارگذاری هم نمودیم آن وقت اگر نیاز باشد به پلان C برویم اینکار امکان پذیر است یا خیر

    • خسروبیگی

      سلام
      بله
      وردپرس یه سیستم مدیریت محتوای کامله. ضمن اینکه با توجه به اپن سورس بودن و امکان استفاده از افزونه ها، کارهای زیادی با اون میشه انجام داد و اونو سفارشی کرد. پستهای دسته بندی موضوعی “وردپرس” حاوی توضیحات بیشتریست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *