جابجایی روزانه ها/روانشناسی اینترنت 2

1- چند وقت بود که میخواستم پیوندهای روزانه را از سایدبار به بالای پستها منتقل کنم. بالاخره انجام شد! بنابراین بند 14 مرامنامه وبلاگم کمی تغییر کرد. (البته آدم تا مجبور نباشه کاری رو نمیکنه! یکی از دوستان خواسته اینکارو براش بکنم و من هم که قبلا کمی روی وبلاگ خودم کار کرده بودم و دنبالش رو نگرفته بودم، فورس گذاشتم و تمومش کردم)
2- راهکار دیگر حفظ الگوی کلی الفبای پارسی از چیرگی و سیطره pinglish آموزش کارآمد و به روز زبان انگلیسی، به عنوان گزینه اینترنتی ایرانیان (داخل و خارج کشور) است.
ببینید به نظر من اگر ما نتوانیم (یا نخواهیم – به هر دلیل) با حروف فارسی در اینترنت و محیطهای مرتبط بنویسیم، بهتر است به زبان انگلیسی بنویسیم نه pinglish ! البته من خودم شخصا بیشتر وقتها این کار را نمی کنم! آنهم به دو دلیل: عدم تسلط و آشنایی کافی خودم با زبان انگلیسی و یا عدم آشنایی طرف مقابلم!
3- اما اینترنت تعطیل بردار و پایان پذیر نیست و هر کشور و جامعه ای هم که به چنین گمان باطلی بیندیشد، شکاف و جدایی دیجیتالی خویش را با کشورهای توسعه یافته، گسترده تر و ژرف تر می نماید. چنانچه در انگلستان بیش از 50 درصد خانه ها به اینترنت پیوسته اند و در بنگلادش حدود یک دهم درصد. شمار کاربران اینترنت در جهان 600 میلیون نفر و در ایران، حدود 2 میلیون نفر است. گفته شده که در 5 سال آینده شمار کاربران اینترنت در ایران دست کم 10 برابر میشود و در آغاز سال 1386 خورشیدی به رقمی بیش از 20 میلیون نفر می رسد. و البته هدف برنامه توسعه مدیریت امور داده های شرکت مخابرات، رقم 14 میلیون نفر در سال 2004 میلادی و شمار 35 میلیون در سال 2006 میلادی (1385 خورشیدی) اعلام شده است.
اعداد و ارقام فوق را که خواندم و با وضع فعلی که حدود 7 میلیون کاربر اینترنت داریم مقایسه کردم، گریه ام گرفت! راستی حتما توجه دارید که در پست قبل گفتم مطالب فوق در اواخر 81 و اوایل 82 نوشته شده است.

شاید در پستهای بعدی هم بخشهای جالب دیگری از کتاب مذکور را بازنویسی کنم. تا ببینیم خدا چه میخواهد؟

5 Replies to “جابجایی روزانه ها/روانشناسی اینترنت 2”

  1. Pedram

    من یک پسر 22 ساله هستم و خیلی احساس تنهایی می کنم می خواستم ببینم کسی هست من را از تنهایی در بیاره
    اینم شماره من هست
    093…09
    ممنون

  2. خسروبیگی

    سلام حسینی جان
    ازت ممنونم که در مورد تغییر قالب وبلاگم نظر دادی. خیلی خوشحال شدم که فعالانه وبگردی میکنی
    اما بودن روزانه ها در سایدبار یه اشکال داشت
    چون بیشتر لینکها طولانی بودند و عرض ستون سایدبار کم بود گفتم بهتره بیارمش بالای پستها که جای بیشتری هست
    بعلاوه قبلا کپشن هایی که در مورد لینکهای روزانه می نوشتم را باید بینندگان با نگه داشتن موس روی لینک می خواندند
    حالا زیر لینکها نشون داده میشه
    از نظرات شما در مورد سایر بخشهای پست هم سپاسگزارم و براتون آرزوی سلامت سربلندی و موفقیت از درگاه لایزال دارم
    مسرور باشید مخصوصا در این ایام پربرکت و اعیاد شعبانیه

  3. علیرضا حسینی

    بنام خداوند مهربان

    درباره انتقال لینکدونی، به نظر من توی Sidebar بهتر بود.
    درباره ادامه موضوع، به نظر من هم بهتره اگر نمی‌تونیم با حروف فارسی بنویسم، با با حروف انگلیسی و به‌زبان انگلیسی بنویسیم [البته من انگلیسی‌م خوب نیست، پس همون فارسی رو تایپ می‌کنم، حتی توی چت].
    درباره تعداد کاربران: اگر هم با این اوضاع قرار باشه کاربران زیاد بشن، همون بهتر که زیاد نشن. اینترنت برای بسیاری از نوجوانان و جوانان ایرانی به جایی برای دروغ گفتن و خیلی کارهای دیگه تبدیل شده. در چت به همدیگه دروغ میگیم، در صفحات وبلاگمان خودمان را کارشناس همه‌ی امور می‌دونیم و درباره مسائل سیاسی گرفته تا اقتصادی و ورزشی، کارشناسانه مقالات خودمون رو ارائه میدیم. فلان دانشجو هم که بخواد بیاد مطلبی آموزشی جستجو کنه، مورد لطف شرکت مخابرات قرار می‌گیره. سیستم بانک‌ها و… هم که هنوز اونجوری که میگن اینترنتی نشده. و… بنابراین اگر قرار کاربران اضاف بشن تا توی Chat Room به هم دروغ بگن، یا اینکه مقالات کارشناسانه‌ی غیرکارشناسی متعدد ارائه کنن، فکر می‌کنم بهتره اضاف نشن.

    امیدوارم اینترنت جایی باشه، برای تبادل اندیشه‌ها و افکار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *