سوء استفاده خلافکاران از سیمکارت به نام دیگران mobilecount – هفتم

خب؛

قسمتهای قبلی mobilecount   (اول تا ششم) را اگر نخوندید؛ (با جستجوی mobilecount   در همین وبلاگ) بخونید

کلیپی در اینستاگرام دیدم با مضمون فوق. گفتم بهتر است تجربه م در این خصوص را برای شما بازگو کنم. تا شما مصداق “من جرب المجرب حلت به الندامه” نشوید!

و اما بعد:

خیلی وقت پیش گوشی موبایلم در یک دعوای سوری خیابانی سرقت شد.

۱- فورا به اپراتورهای همراه اول و ایرانسل/دفاتر خدمات مشترکین تلفن همراه مراجعه کردم و سیمکارتهای داخل گوشی  را سوزوندم

۲- به شورای حل اختلاف مراجعه کردم و درخواست کنترل گوشی موبایلم (با استفاده از کد imei  گوشی – باید فاکتور خرید و  کارتن گوشی را همراه داشته باشید) را دادم

۳- حل اختلاف ۲ نامه به من داد. یکی به همراه اول و دیگری به ایرانسل. نامه ها را به دفاتر مربوطه تحویل دادم. آنها گفتند به مدت ۲ ماه کنترل میکنند. اگر در گوشی سیمکارتی بگذارند و روشنش کنند با من تماس میگیرند و شماره سیمکارت و مشخصات مالک آن را کتبا به مرجع قضایی ارائه خواهند داد

۴-  مهلت ۲ ماهه گذشت خبری نشد. دوباره به حل اختلاف مراجعه و برای بار دوم نامه کنترل را گرفتم.

۵- باز ۲ ماه گذشت و خبری نشد. برای بار سوم (و آخر – چون بیش از ۳ بار دیگه نامه نمیدن) مراجعه کردم و نامه گرفتم

۶- روز آخر سومین مهلت ۲ ماهه گذشت و من دیگر کلا ناامید شدم! در نومیدی بسی امید است !  درست فردای همان روز از دفتر ایرانسل به من زنگ زدند و گفتند بیا گوشیت پیدا شده

۷- رفتم و پاسخ نامه را از دفتر ایرانسل گرفتم. شماره ایرانسلی در نامه بود به همراه شماره ملی و مشخصات  خانم  x/فلانی (به عنوان مالک سیمکارت). آدرسش هم مال بندر انزلی بود

۸- اشتباه کردم!!!  شما این اشتباه را هرگز نکنید!!! اشتباهم این بود که خودم به آن شماره موبایل زنگ زدم (باید میگذاشتم کار طبق روال از طریق  مراجع قضایی و انتظامی پیش میرفت. در واقع در وظیفه آنها دخالت کردم). آقایی گوشی را برداشت و خود را رضایی معرفی کرد. گفتم با خانم فلانی کار دارم. گفت نمیشناسمش. گفتم: ولی این سیمکارت به نام ایشان است. شما تازه خریدید؟ گفت بله. گفتم از کجا؟ گفت از یک موبایل فروشی در خمام. گفتم: گوشی را هم از ایشان خریدید؟  گفت بله. گفتم ولی این گوشی مال من است و سرقتی بوده. تا این را شنید قطع کرد و خاموش کرد و دیگر روشن نکرد!!!

۹- موضوع را به مراجع قضایی و انتظامی گفتم. گفتند خرابکاری کردی و دیگر از دست ما کاری ساخته نیست!!!

۱۰- به ۱۱۸ راهنمای تلفن ثابت زنگ زدم و با دادن آدرس بند ۷ ؛ شماره تلفن ثابت را گرفتم و به شماره ثابت زنگ زدم و سراغ خانم x  را گرفتم. گفتند قبلا اینجا مستاجر بوده و رفته. گفتم آدرس یا تلفنی از ایشان دارید؟ گفتند نه ولی کارمند بانک … هست. از ۱۱۸ شماره شعب بانک … در بندر انزلی را گرفتم. ۲ شعبه اونموقع داشت. به یکیشان زنگ زدم. گفتند خانم فلانی آن یکی شعبه است. به شعبه دوم زنگ زدم و با ایشان صحبت کردم. گفت شماره موبایلی که میگی مال من نیست. من تا به حال چنین شماره ای نداشته ام!!! گفتم سیمکارتی که به نام شماست در گوشی من (که سرقت شده)؛ به کار گرفته شده و ایرانسل مشخصات شما را داده. گفت من فرزند شهید و فوق لیسانس و کارمند بانک هستم و خلافکار نیستم!!!

۱۱- مدتی گذشت. در یک مسافرتی که به همراه خانواده به شمال داشتیم به بندر انزلی و به شعبه بانک … محل کار ایشان رفتم و حضورا موضوع را پیگیری کردم و مدارک را نشانش دادم. گفت: آقا مزاحم من نشو وگرنه زنگ میزنم ۱۱۰ . برادر من کمی جلوتر دفتر پلیس +۱۰ دارد. برو با او صحبت کن.

۱۲- به دفتری که گفت رفتم. برادرش که بازنشسته … و درجه دار بود؛  اول بسیار بد با من برخورد کرد ولی وقتی فهمید که کارشناس رسمی دادگستری و جانباز هستم حسابی تحویل گرفت. بعد گفت: خواهر من ۴ سالش بوده که پدرم شهید شده. ما خانواده بیراهی نیستیم و این خلافها به ما نمی آید. گفتم سیمکارت به نام خواهرتان است و از خمام خریداری شده. پیگیری کنید حداقل سیمکارت را بسوزانید. (اونموقع خبری از mobilecount   نبود البته!) گفت من در خمام هم آشنا دارم و میگردم اگر ردی از موبایل فروش یا خریدار پیدا کردم شما را خبردار میکنم که به گوشیت برسی.

۱۳- مدتی بعد به من زنگ زد و گفت: متاسفانه ردی از گوشی شما پیدا نکرده ام. ولی فهمیدم جریان سیمکارت به نام خواهرم چه بوده. گفتم جریان چیست؟ گفت:

ایرانسل مدتی برای هر سیمکارتی که مردم میخریدند؛ یک سیمکارت هدیه میفرستاده. برخی از این سیمکارتها تحویل مالک نشده و به ایرانسل هم برگشت داده نشده و در بازار فروخته شده بدون تغییر نام. خلافکاران با این سیمکارتها کار میکنند تا خلافشان به نام کس دیگری ثبت شود.

در   mobilecount   ۳  نوشته بودم:  تعدادی از فروشندگان سیمکارت، پس از مراجعه یک نفر جهت خرید سیمکارت، با توجه به اینکه به نام هر شخص در هر اپراتور ۱۰ سیمکارت میتواند باشد، با سوء استفاده از کارت ملی افراد و بدون اطلاع آنها مبادرت به ثبت نام سیمکارتهای دیگر به نامشان کرده و آن سیمکارتها را به دیگران فروخته اند بدون اینکه شخصی که سیمکارت به نامش هست، مطلع باشد!

در پایان لازم به ذکر است که: ظاهرا سایت mobilecount    دیگر کار نمیکند. به جای استفاده از آن سایت؛ باید:

ساده‌ترین راه برای استعلام تعداد سیم‌کارت‌هایی که به نام شما ثبت شده سرویس پیامکی است. در این روش باید کد ملی مالک خط را به یکی از شماره‌های ۳۰۰۰۱۵۰ و ۳۰۰۰۵۰۴۹۰۱ بفرستید. نتیجه‌ی استعلام که با پیامک به شما منتقل می‌شود، مشخص می‌کند که چند سیم‌کارت به نام شما در کدام یک از اپراتورها ثبت شده است.

خلاصه حواستان را جمع کنید و هر از گاهی تعداد سیمکارتهایی که به نامتان هست را کنترل کنید. عزت زیاد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *