گنجور ۵ : صدای سکه ها – خوشنویسی و …

خب؛

قبل از اینکه به ادامه نکات چشمگیر من از  کتاب “گنجور؛ قدرت بینهایت کوچکها” بپردازم؛ عرض کنم خدمت شما که:

در قسمت قبل؛  در ۳ زمینه اعلام  خطر کردم. “وابستگی به یک یا چند شخص” و  “فیلتر” را کمی  توضیح دادم. و بعد، در صفحه ۹۳  کتاب، روی  “گنجور را به ما منتقل کنید” انگشت گذاشتم!!!  بله؛ درست حدث زدید. مسئله مالکیت خطرآفرین و مدعی ساز است. باید برایش چاره ای اندیشید. نمیدانم آن شرکت چه نام داشته؟ و نمیدانم آیا کتبا و رسما و به صورت مستند از ادعای خود چشم پوشی کرده یا نه؟

فصل ۳ کتاب به بازه زمانی سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۱ اختصاص دارد. و خب البته؛ گنجور کماکان در بستر زمان جاریست و انشااله به یمن توجه و علاقه جهانیان به ادبیات و زبان فارسی؛ حیاتی طولانی در پی خواهد داشت. آری؛ بی ما، بسی روزگار – بروید گل و بشکفد نوبهار.

ص ۱۰۲: این شعر را شجریان در آلبوم فریاد در دستگاه شور خوانده است.

{چه سلیقه قشنگی به خرج داده شده در اضافه کردن این امکان به گنجور در پی استقبال علاقمندان}

ص ۱۰۳: … سایت بیپ تونز … سایتی با نام “گلها” … موسیقی اسپاتیفای

ص ۱۰۴: از سایت بیپ تونز با او تماس گرفتند و … مبلغی را به عنوان حق الزحمه …. او صدای سکه ها را نمی شنید

{به عقیده من همین سیاست راز ماندگاری گنجور و اعتلای آن خواهد بود. یادم باشد در قسمت آخر این سلسله پستها در این مورد هم پیشنهادی که دارم را مطرح کنم}

ص ۱۰۵: … ناشر … با انتشار صوت دکلمه ها در گنجور مخالفت کرد… گروه چامه خوانان … {فکر میکنم اگر کسی در مجموعه گردانندگان گنجور باشد که اهل مذاکره حقوقی و چک و چونه باشد؛ بتواند چنین اشخاص حقیقی یا حقوقی را متقاعد به همکاری بیشتر کند یا به نوعی بتوان با ایشان وارد معامله شد}

((( ۰۹۱۶: همین الان پیامک آمد که  “عباس خسروبیگی عزیز کتاب گنجور که قبلا درخواست داده بودید، هم اکنون در سایت ۳۰بوک موجود شده است. www.30book.com” . برم فورا چند نسخه برای هدیه به دوستان و آشنایان بخرم…  ۰۹۲۸: بسیار خوب! ثبت سفارش ۵ جلد دیگر از کتاب، موفقیت آمیز انجام شد. با تشکر ویژه از ۳۰ بوک )))

ص ۱۰۶: باید کاری می کرد که با ادای هر کلمه …

ص ۱۰۷: فردی با نام سهیل قاسمی به او پیام داد …

ص ۱۰۸: حمیدرضا برای بررسی کیفیت تک تک آنها دچار مشکل توان و زمان شده بود … کسانی مثل قاسمی … آموزگار مدرسه ای در شهر آستارا …

ص ۱۰۹: … با سایت {اشتباه تایپی!!!} “شاهکارهای خوشنویسی ایرانی” …

ص ۱۱۱: حالا می شد شاهنامه فردوسی را خواند و مینیاتورهای زیبای فارسی که ذهن خلاق هنرمندان ایرانی و افغانستانی و هندی از …

پی نوشت:

امروز کتاب را در سایت شخصی ام هم معرفی کردم (لینک)

 

 

2 Replies to “گنجور ۵ : صدای سکه ها – خوشنویسی و …”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *