کمی وردپرس 7 – تنظیمات 1
خب، در ادامهی مطالب قبلی، در این پست یک مرور سریع روی تنظیمات میکنیم و سپس زیرمنوی «همگانی» را تشریح میکنیم. با کلیک روی «تنظیمات» در منو، شکل زیر نمایش داده میشود. بدیهی است که نیمهی سمت چپ تصویر مربوط به وردپرسداتکام و نیمهی سمت راست، مربوط به وردپرسداتارگ است. دوستان استفاده کننده از وردپرس، بدانند که در تصاویری که در این سلسله از پستها منتشر میشود، بخشهای مشترک در داتکام و داتارگ با شمارههای یکسان شمارهگذاری شده و بخشهای متفاوت، با حروف الفبای لاتین مشخص گردیدهاند و در توضیحات ذیل تصاویر، تشریح میشوند:
توضیحات بخش تنظیمات در طی 4 پست تکمیل خواهد شد(همگانی – نوشتن و خواندن – گفتگوها و رسانه و خلوتگاه – اختلافات داتکام و داتارگ). در شکل فوق بخشهای متفاوت تنظیمات در داتکام و داتارگ، با حروف A و B تفکیک شدهاند.
در صفحهی اول تنظیمات، امکان انجام تنظیمات همگانی است. ابتدا تصاویر زیر را (در فایرفاکس با کلیک دکمهی وسط موس یا ترکیب کلید Ctrl و کلیک چپ موس) در یک tab جدید باز کنید:
توضیحات لازم در مورد بخشهای مختلف دو تصویر فوق:
1- در مستطیل مقابل نام وبنامه/نام وبلاگ، عنوانی که بالای قالب وبلاگ نشان داده میشود را وارد کنید. بدیهی است این عنوان میتوانید با آدرس وبلاگ متفاوت باشد.
2- در مستطیل مقابل این شماره، معرفی کوتاه وبلاگ نوشته میشود که در اغلب قالب (پوسته)های مورد استفاده، در زیر عنوان وبلاگ نمایش داده میشود.
3- آدرس پست الکترونیک برای هدفهای مدیریتی وبلاگ
4- تنظیم منطقهی زمانی
5- تعیین ساختار تاریخ
6- تعیین ساختار زمان
7- تنظیم روز شروع هفته
8- در پایان کار انجام تنظیمات، برای ذخیره کردن تغییرات بایستی روی «بهروزرسانی» کلیک کنید.
A- در داتکام، از این قسمت میتوانید برای آپلود عکس خود اقدام کنید. این تصویر بعنوان مثال در کنار نام شما در لیست کامنتها نمایش داده میشود.
B- همانطور که قبلا گفته شده، زبان کنترل پنل از اینجا فارسی میشود.
C- در داتارگ، نشانی نصب نرمافزار مدیریت محتوی در این مستطیل نوشته میشود.
D- همچنین نشانی (آدرس) وبلاگ در اینجا نوشته میشود. لازم به توضیح است که آدرس محل نصب وردپرس و آدرس وبلاگ میتوانند متفاوت باشند.
E- در داتارگ، مدیر وبلاگ میتواند اجازه ثبتنام (عضویت) دیگران در وبلاگ را -با تیک زدن در چک باکس (مربع) این قسمت- صادر کند. همچنین نقشی که به صورت دیفالت (قراردادی یا پیشفرض) به ثبتنام کنندگان (کاربران تازه) داده میشود، در این قسمت -با کلیک روی لیست باکس- قابل تنظیم است. نقشها به ترتیب از پایین به بالا، شامل موارد زیر است:
مشترک یا Subscriber
مشارکت کننده یا Contributor
نویسنده یا Author
ویراستار یا Editor
مدیر یا Administrator
توضیحات بیشتر در مورد نقش کاربران را در اینجا بخوانید.
۱- خسته نباشید ۲- انگار این آموزش وردپرس ادامه داره و… ۳- با چنین مطالبی بهعنوان پست در وبلاگ موافق نیستم، چونکه سرویس و سریسدهنده تغییر میکنن، این مطلب همینجور میمونه. زیاد شدن مطالب هم دیگران رو در رسیدن به یک مطلب خوب و کاملاً بهروز، دچار سردرگمی و مشکل میکنه. اگر هدف اینه که به دیگران کمک کنیم و برای دیگران مفید باشیم، ایندست مطالب بهتره بصورت فایل قابل دانلود باشن تا هم کاملاً جمعبندی شده باشن، و هم درصورت تغییری در سیتسم وردپرس، نویسندهی محترم (مثلاً خودِ شما) اقدام به ویرایش و تصحیح کنند و همیشه فایلی که دانلود میشه، آپدیت شده باشه. اگر هدف اینه که شمار پستهای وبلاگ رو افزایش بدیم یا اگر هدف چیزی دیگهای، پس پیشنهاد میکنم شما و سایر دوستان به همین روش مطالب آموزشیتون رو ارائه بدین. البته همهی اینا فقط نظر مَنِه.
ممنون از انتقادتون
پاسخ شما را با ایمیل خواهم داد